Američka tehnološka tvrtka Evernote je uz pomoć dizajnera interijera iz Studija O+A uspjela pretvoriti sumornu uredsku zgradu iz 90-ih u moderni i prozračni ured za 21. stoljeće usklađen sa vizijom i poslovanjem ove inovativne kompanije.

 

Tvrtka je zbog brzog rasta tražila novi prostor u koji bi se mogla preseliti u relativno kratkom vremenu te uz što manje troškove adaptacije i renoviranja.

 

Novi prostor odlikuje prozračni prostor za recepciju, široko stubište sa prostorom za sjedenje namijenjenom neformalnim sastancima te niz drugih zanimljivih i drugačijih značajki koje povećavaju produktivnost i interakciju.

 

Novi poslovni prostor je postao oličenje čistog, jednostavnog i prozračnog ureda. Najinovativniji dio cijelog ureda je recepcija koje u biti nema već se radi o kombinaciji kafića i hotelskog lobija. Glavni naglasak prilikom kreiranja novog prostora bila je cirkulacija ljudi i ideja.

 

Cijeli tekst dostupan je u 6. izdanju magazina Living Green kojeg možete pogledati na sljedećem linku http://issuu.com/livinggreen/docs/lg_06.compressed/0