Budimpešta, 23. veljače 2015. godine: Officerentinfo.com, vodeći Europski uredski i industrijski pretraživač, dodao je novog člana svojem međunarodnem odjelu. Novoimenovana voditeljica Marketinga § Komunikacija, Adrienn Konkoly biti će odgovorana za marketinške aktivnosti, korporativnu komunikaciju s međunarodnim medijima, za alate društvenih medija, kao i za interne komunikacije. Adrienn je diplomirani stručnjak za Međunarodne odnose i Europske integracije. Nakon što je provela nekoliko godina u Parizu specijalizirajući umjetnost i kulturu, a kasnije i kao poslovni komunikacijski stručnjak, radila je u poslovnim komunikacijama i događanjima u Francusko-Mađarskoj Gospodarskoj Komori, tečno govori francuski, mađarski i engleski.

István Harkácsi, izvršni partner officerentinfo.com je rekao: "Mi smo oduševljeni što imamo Adrienn u našem timu, ona će dati poticaj PR-u i marketinškim aktivnostima tvrtke. Officerentinfo.com uvijek nastoji poboljšati svoju prisutnost na tržištu Srednje i Istočne Europe i posvetiti veću pozornost komercijalnim nekretninama diljem Europe. Usmjereni smo na nuđenje jednostavnog i sveobuhvatnog alata za pretraživanje za oboje: vlasnike ureda i tražitelje ureda."

Želimo Adrienn uspjeh sa njenim novim imenovanjem i daljnjim razvojem officerentinfo.com mreže.

Adrienn možete kontaktirati na: [email protected]

Naslov: Adrienn Konkoly

 

O OFFICERENTINFO.COM

www.officerentinfo.com, je vodeći izvor za detaljne dvo jezične Europske uredske i industrijske podatke, pokriva Rumunjsku, Mađarsku, Srbiju, Hrvatske, Austrije, Češke, Španjolske i Velike Britanije.

Mreža pretrage ureda (www.officerentinfo.com) pruža informacije o Austriji (www.officerentinfo.at), Mađarskoj (www.officerentinfo.hu), Rumunjskoj (www.officerentinfo.ro), Srbiji (www.officerentinfo.rs), Hrvatskoj, (www.officerentinfo.hr), Španjolskoj (www.officerentinfo.es), Češkoj www.officerentinfo.cz) i Velikoj Britaniji (www.officerentinfo.co.uk). Mreža pretrage skladišta nudi informacije o Mađarskoj (www.warehousesinfo.hu) i Rumunjskoj (www.warehouseinfo.ro).

Europska mreža zelenih zgrada (www.greenbuildinginfo.eu) posluje u 28 europskih zemalja

Za više informacija:

Adrienn Konkoly; Officerentinfo grupa; +36.70.62