Quick Request

Request an offer from the selected offices. Click on the icon to add more offices.

Selected Offices:
No offices selected.
(m2) (m2)

Officebuilding Filter

Rent (€ /m2/month)

-

Office Space (m2)

-

Workstation cost (db)

-

Number of workstations

SPAZ

SPAZ

Address: 10 000 Zagreb, Radnička cesta 41

Web Address:  website

Phone Number:  +385 1 231 1336 

 vrhunsku kvalitetu i uslugu postavljanja, te održavanja automata za tople, hladne napitke i automate za brzu prehranu.

Počeci Vending-a u Hrvatskoj vezani su uz "SPAZ". Prve aparate za tople napitke u Zagrebu, a i Hrvatskoj, naša je tvrtka postavila 1992. godine u klinici "Rebro", a time, uz kvalitetu usluga i korektnost u poslovnim odnosima, postigla i razvila lidersku ulogu u Hrvatskoj kroz poslovanje samoposlužnim aparatima.

Smatramo da svojim dvadesetšestogodišnjim iskustvom, 106 zaposlenih (86 servisera i operatera u servisima u Zagrebu i PC u Hrvatskoj: Rijeka, Zadar, Split i Osijek, koji su u svakom trenutku spremni otkloniti kvar ili zastoj unutar 24h bez obzira na udaljenost te stručnom Službom za plan i analizu koja izrađuje elaborate o tipovima aparata za pojedine lokacije, a zasnovane na europskim standardima, pružamo jamstvo kvalitete naših usluga uz poštivanje HACCP i ISO standarda koji smo uveli prvi u Hrvatskoj.

“SPAZ” nudi integralna i optimalna rješenja vendinga na teritoriju cijele Hrvatske. Potvrda kvalitete koju pruža firma “SPAZ” je preko 2400 lokacija u Hrvatskoj na kojima je instalirano više od 3000 vlastitih aparata npr. „KBC ZAGREB“, „KBC Osijek“, KBC „Sestre Milosrdnice“, Zagrebački holding d.o.o., Medicinski, Ekonomski i Pravni fakultet, Sveučilište u Zadru i Rijeci, a od velikih sistema na području cijele Hrvatske našim aparatima uslužujemo VIPnet, INA d.d., Končar, HEP d.d, Orbico, Mepas, LTH, Pan-Pek, Zračnu luku „dr. Franjo Tuđman“ Zagreb, General Electric Hrvatska, Podravka, Belupo, NEXE, Starco, Hrvatska pošta d.d…

Tvornica “Kraš” proizvodi, po našoj licenci, čokoladu za aparate, a za ostale sirovine za tople napitke direktni smo uvoznik i distributer.

“SPAZ” direktno surađuje s najeminentnijim hrvatskim proizvođačima pića i snack proizvoda (Jamnica, Kraš, Maraska, Zvečevo, Atlantic Grupa...) kao i stranim tvrtkama (Coca cola, Ferrero, Mondelez,...)

Colleagues

Josip Jurilj